Sobre mi

Sóc Psicòloga General Sanitàra, col·legiada número 15060 del Col·legi Oficial de Psicòlegs, amb experiència en l’àmbit de trastorns d’ansietat, fòbies, depressió, acompanyament a processos de dol o pèrdua, habilitats socials, comunicació i teràpia de parella.

Estic formada en teràpia cognitiu-conductual (UAB), psicologia clínica d’adults (AEPCCC), psicodrama (ESCAT), Mindfulness (Gemma Segura, Col·legi de Psicòlegs), Acompanyament al dol (Grup de Dol Sabadell), Trastorns d’ansietat (Associació AMADAG), Psicologia de l’educació (ISEP), prevenció de drogues (SOM.NIT i Energy Control), Vetlladors i discapacitat: TDAH, TEA, Físic, Visual i Auditiu (AEV), Psicologia d’emergències (JOVIAT) i teràpies energètiques: Thetahealing® (Amanda Fernández) i Pranic Healing (Associació IPHE). Sóc una persona curiosa i aposto per l’aprenentatge continuat.

Durant els últims anys m’he dedicat a la teràpia i el desenvolupament propi i personal constant, així com a la formació en reducció de l’ansietat, tècniques de relaxació i meditació, resolució de conflictes, habilitats comunicatives, assertivitiat i habilitats socials, educació emocional, teatre terapèutic, teràpia de parella, acompanyament a processos de dol, orientació per a joves, activitats per a gent gran i psicologia clínica d’adults.

Qui sóc

Tot i que la meva formació és essencialment cognitiu-conductual, la meva forma de treball és de caire integratiu, per tal de poder garantir un acompanyament individualitzat que permeti adaptar-me als processos personals de cadascú, ja que totes partim de moments diferents, tal com diu el poeta Gil de Biedma:

“Nosaltres, els d’abans, ja no som els mateixos. Però sense haver passat per ser els d’abans, no seriem qui som. Estem evolucionant.”

(Gil de Biedma)

Psicologia

  • Psicòloga General Sanitària (PGS). Centre de Salut Clínica Dental Viladecavalls. Centre Psicoespai de Sabadell. Col·laboració a PsiquEspai de Molins de Rei i Centre Body Art de Sabadell.
  • Atenció a la discapacitat i salut mental. CET Verdiseny de Terrassa. Associació “La Tutela” de Barcelona. CET l’Heura Jardineria de Terrassa. Casals “Els Globus” de Terrassa.
  • Psicogeriatria, animació sociocultural i auxiliar de geriatria. Tasques de manteniment de les activitats de la vida diària en malats de demència: psicomotricitat, musicoteràpia, AVD, tallers de memòria. Centre de dia Àgora de Barcelona (barri de Sants).
  • Educadora d’Estudi Assistit. Tècniques de reforç escolar en àmbit socialment desfavorit. Projecte PROA (Can Puiggener, Sabadell). Fundació Pere Closa (Esplai Pandora, Sabadell).

Activitats

  • Mindfulness, tècniques de relaxació i meditació. Body Art de Sabadell. Casal de Gent Gran de Santa Perpètua de Mogoda.
  • Educació emocional, expressió corporal i teatre amb joves/adults. Programa “En Trajecte” i projecte ENTRAMAT per promoure la igualtat d’oportunitats en infants amb baixes condicions econòmiques i socials. Casa Baumann de Terrassa. KFTÍ de Ripollet. CPSC de Terrassa.
  • Docent de Psicologia i lleure educatiu. Psicologia Evolutiva, Psicologia de les organitzacions i dinàmica de grups. Resolució de conflictes. Vetllador en dificultats educatives especials. Programes de prevenció d’adiccions i promoció de la vida i hàbits saludables. Aula d’Esplai del Vallès. IES BANÚS de Cerdanyola del Vallès. Moviment d’Esplai del Vallès.
  • Xerrades – taller. Reducció de l’ansietat i creixement personal. Ajuntament de Viladecavalls, Ajuntament d’Ullastrell, Ajuntament de Vacarisses, Grup de dones de Can Trias, Centre Body Art, Estudi 6.